Medlemsfordeler og samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Alle som er medlem hos Viken Teaterverksted får 25% rabatt på alle filmer på Odeon Kino i Oslo ved fremvisning av vårt medlemskort. Det er også gode rabatter å hente i forhold til Barnas Superkino som er siste Lørdag hver måned.

Alle som er medlem hos Viken Teaterverksted får 20% rabatt på årskort for hele familien hos Museene i Akerhus , gjeldende betingelser og tilbud med årskortet finnes på mia.no/arskort. Dette kortet gir dere gratis inngang til alle museene resten av året. Det er mange flotte museer i vårt nærområde og burde være et flott inngang til både historiske og kulturelle opplevelser for barn og voksne på både regntunge og solfylte dager. Museene dette gjelder er:

Follo

Avistegnernes hus
Follo museum
Roald Amundsens hjem

Asker og Bærum

Asker museum
Grinimuseet
Oslofjordmuseet

Oslo

Linderud gård

Øvre Romerike

Eidsvoll museum
Gamle Hvam museum
Hurdal historielags samlinger
Nes samlinger med Stein skole
Ullensaker museum

Nedre Romerike

Aurskog-Høland bygdetun
Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren
Fetsund lenser
Lørenskog bygdemuseum
Skedsmo bygdemuseum
Tertitten Urskog-Hølandsbanen

Alle barn og unge i Viken Teaterverksted har gratis tilgang til Mochado sine basistjenester innenfor agentur i film og teaterbransjen

Utarbeide portefølje

Alle talenter hos Mochado kan få sin egen profesjonelle portefølje som de kan ta med seg hvor enn de reiser eller søker etter jobber. Den skal være enkelt tilgjengelig, og gi et kortfattet, enkelt og profesjonelt inntrykk av hvem de er, hvilke kvaliteter de har, og hva de kan tilby.

Foreldreveiledning

Foreldre for barn under 18 år får tilbud om å delta på informasjonsmøter som omhandler hvordan vi jobber, og det vil være muligheter til å få svar på andre spørsmål rettet mot vår kompetanse i markedet.