Viken Teaterfestival

Vi satser på første festival i 2023 etter 2 år med strenge restriksjoner

Viken Teaterfestival skal være en gratis lavterskelfestival for barn og unge i nærmiljøet. Her skal barna og ungdommene som har vært med på Teaterverksted i 2022/2023 gå igjennom og vise frem noe av det de har arbeidet med fra scenen. Dette skal være frivillig å være med på for barna og vil ikke bli noe man øver frem mot. De minste barna ledes/spiller sammen med den voksne pedagogen på scena, mens de eldre deltagerne spiller gruppevis.


Ungdommene i aldersgruppen 13-18 år skal også drive litt teaterleksaktiviteter med barna som er kommet for å se på, som enten ikke
har deltatt på kurs tidligere eller som er nye i lokalmiljøet. Dette er viktig for å gi ungdommene i lokalsamfunnet ansvar og eierskap over det de har lært, og det å kunne være med på å skape gode forbilder for barna.

Det vil også bli diverse sang og danseleker, samt teatersminking og mulighet for å lage dukker til dukketeater. Det vil bli satt opp diverse dukketeaterscener rundt omkring så barna får muligheten til å spille teater med dukkene sine.

Det vil bli diverse muligheter for kioskvarer, frukt og grønt, mat , og kaffe og kaker.

Festivalen arrangeres på Fagerstrand og Nesoddtangen Juni 2023